Szukaj

Szukaj
Wyszukaj tylko:
Łącznie: 13 znalezionych pozycji.

Program Stołówkowy Wikt

Utworzone: 06 listopad 2013. Posted in Uncategorised

... (realizacja rozporządzenia Ministra Zdrowia). System umożliwia zaplanowanie i ułożenie jadłospisu z uwzględnieniem kaloryczności i innych pozostałych składników. Program został sprawdzony przez Instytut ...

Biura - Kadry i Płace

Utworzone: 28 luty 2013. Posted in Uncategorised

... Gwarantuje dowolność w tworzeniu składników płacowych wynagrodzenia. Pozwala na wprowadzanie własnych formuł wyliczania składników płac. Zapewnia wszystkie rozliczenia z Urzędem Skarbowym i ZUS w pełni ...

Małe - Produkcja

Utworzone: 28 luty 2013. Posted in Uncategorised

... nie kontroluje proporcji pobranych składników do ilości otrzymanych wyrobów np. produkcja spożywcza - ciasto, montaż - system kontroluje proporcje pobranych składników do ilości otrzymanych wyrobów np. ...

Małe - Kadry i płace

Utworzone: 28 luty 2013. Posted in Uncategorised

... non profit. Gwarantuje dowolność w tworzeniu składników płacowych wynagrodzenia. Pozwala na wprowadzanie własnych formuł wyliczania składników płac. Aplikacja może funkcjonować samodzielnie lub w połączeniu ...

Mikro - Kadry i płace

Utworzone: 27 luty 2013. Posted in Uncategorised

... non profit. Gwarantuje dowolność w tworzeniu składników płacowych wynagrodzenia. Pozwala na wprowadzanie własnych formuł wyliczania składników płac. Aplikacja może funkcjonować samodzielnie lub w połączeniu ...

Wikt

Utworzone: 27 luty 2013. Posted in Uncategorised

... (posiłki profilaktyczne lub regeneracyjne) itd. System umożliwia zaplanowanie i ułożenie jadłospisu z uwzględnieniem kaloryczności i innych pozostałych składników. Program został sprawdzony przez Instytut ...

Program Wikt na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim

Utworzone: 26 luty 2013. Posted in Aktualności

... uwzględnieniem kaloryczności i innych pozostałych składników. Program został sprawdzony przez Instytut Żywności i Żywienia, co potwierdza wiarygodność dokonywanych obliczeń. Aplikacja tym samym pomaga ...

Warsztaty szkoleniowe w Warszawie

Utworzone: 26 luty 2013. Posted in Aktualności

... wraz z zawartością składników. Prowadzącymi szkolenie byli: Ewelina Mazur, Piotr Pienszke.   Program Wikt przeznaczony jest dla wszelkiego typu placówek, zajmujących się żywieniem zbiorowym, tj. ...

Szkolenie w Wągrowcu

Utworzone: 26 luty 2013. Posted in Aktualności

... i ułożenie jadłospisu z uwzględnieniem kaloryczności i innych pozostałych składników. Program został sprawdzony przez Instytut Żywności i Żywienia, co potwierdza wiarygodność dokonywanych obliczeń. Aplikacja ...

Wdrożenie RAKSSQL Kadry i Płace

Utworzone: 26 luty 2013. Posted in Aktualności

... pracę pracowników działów kadr i rachuby płac. Gwarantuje dowolność w tworzeniu składników płacowych wynagrodzenia. Pozwala na wprowadzanie własnych formuł wyliczania składników płac. Zapewnia wszystkie ...

Dietetycy

Utworzone: 15 marzec 2012. Posted in Uncategorised

... na okres dekady lub krótszy odcinek czasu. Aplikacja uwzględnia płeć, wiek, masę ciała, aktywność fizyczną, stan fizjologiczny żywionego. W programie analizowanych jest 19 składników, z możliwością podglądu ...

Zakłady produkcji żywności

Utworzone: 15 marzec 2012. Posted in Uncategorised

... produkcyjnej z Nowego Sącza. Program umożliwia obliczenie wartości odżywczej przygotowanego wyrobu dla dowolnie wpisanej jego wagi. Możliwe jest ustawienie składników (do wyboru jest 86 składników), które ...

Sanepidy

Utworzone: 15 marzec 2012. Posted in Uncategorised

... analizowania żywienia na okres dekady lub krótszy odcinek czasu. Aplikacja uwzględnia płeć, wiek, masę ciała, aktywność fizyczną, stan fizjologiczny żywionego. W programie analizowanych jest 19 składników, ...